ยินดีต้อนรับคุณ, บุคคลทั่วไป กรุณา เข้าสู่ระบบ หรือ ลงทะเบียน

เข้าสู่ระบบด้วยชื่อผู้ใช้ รหัสผ่าน และระยะเวลาในเซสชั่น
 
 

หน้า: [1]   ลงล่าง
  พิมพ์  
แบบฝึกหัดภาษาอังกฤษ ชั้นประถม 6 "หลักโภชนาการ 5 หมู่"  (อ่าน 2142 ครั้ง)
0 สมาชิก และ 2 บุคคลทั่วไป กำลังดูหัวข้อนี้
นายโอมนะจ๊อด
Administrator
*****
ออฟไลน์ ออฟไลน์

กระทู้: 7052


On Nokia3315 with Firefox+


« เมื่อ: มีนาคม 18, 2011, 04:13 »



แบบฝึกหัดภาษาอังกฤษ ชั้นประถม 6 "หลักโภชนาการ 5 หมู่"





ถึงจะปิดเทอมยังไงการเรียนก็ไม่ควรทิ้งกันนะครับ แบบฝึกหัดภาษาอังกฤษนี้
ของชั้นประถมศึกษาปีที่ 6 ไว้ลองทำดูต่อเนื่องจากเนื้อหาที่ให้อ่านกันเมื่อวาน
ก็คือเรื่องหลักโภชนาการ 5 หมู่ แต่ต้องมาตอบคำถามกันแบบเวอร์ชั่นภาษา
อังกฤษ งานนี้ใครจะทำแบบฝึกหัดภาษาอังกฤษไ ชั้นประถม 6 ได้เต็มมา
ลุ้นกันครับ



1.Which food should you eat ?
a. Pizza
b. Hot dog
c. Steak
d. Bean and salad

2. Which drink should you drink  ?
a. Soft drinks
b. Soda pop
c. Water
d. Ice coffee



(รูปผู้หญิงปวดหัว)
3. She has a………………………….

a. headache
b. toothache
c. sore throat
d. stomachache

(รูปเด็กผู้ชายปั่นจักยาน)
4. He goes ……………….. everyday.

a. walking
b. cycling
c. jogging
d. bending knees

(รูปเด็กผู้หญิงไอ)
5. She has a …………………..

a. cold
b. fever
c. cough
d. diarrhea

6.Children should have …………  sleep every night.
a. a five – hour
b. a six – hour
c. a nine – hour
d. a ten – hour

7. Cleanliness prevents the growth of ……………………
a. bacteria and germs
b. bodies and brains
c. germs and bodies
d. brains and bacteria

8……………… keeps the body strong and healthy .
a. Sleeping all day
b. Doing exercises
c. Eating snacks
d. Going to bed late

9. We should brush our teeth …………………..
a. once a day
b. every morning
c. twice a day
d. evening

10. We should wash our hands
a. before handing food or eating
b. before playing outside
c. before sneezing
d. before using bathroom

(เด็กผู้ชายปวดท้อง)
11. He has a …………………

a. headache
b. stomachache
c. toothache
d. sore throat

(รูปเด็กผู้หญิงเป็นไข้)
12. She has a ………………………..

a. cold
b. cough
c. fever
d. diarrhea

13. Children should have ……………….. every year.
a. a headache
b. an exercise
c. a stomachache
d. a check up

14.(รูปเด็กชายอาบน้ำ)
a. Tony keeps his body clean
b. Max eats different food for him
c. Mark brushes his teeth twice a day.
d. John washes his hands after sneezing

15. (รูปเด็กผู้หญิงวิ่ง)
a. Ann does push up.
b. Mary does leg lifts
c. Susan raises heels
d. Kate goes jogging

16. We should drink
a. cola 8 servings
b. soda pop 8 servings
c. water 8 serving
d. milk 8 servings

17. We should have vegetables.
a. 2 - 4 serving s
b. 3 – 5 servings
c. 4 – 6 servings
d. 5 – 8 servings

18. We should  have ………………… 6 – 11 servings.
a. water
b. meat
c. rice
d. vegetable

19. What should we do after adding soap ?
a. Wet our hands with running together.
b. Dry our hands  with a clean paper towel.
c. Turn off water with used paper towel
d. Rub our hands together, front and back, between fingers and under nails.

20. We should have cheese group………………………
a. 1 – 2 servings
b. 2 – 3 servings
c. 3 – 4 servings
d. 5 – 6 servings


เฉลยครับเพื่อนๆ

1.d
2.c
3.a
4.b
5.c
6.d
7.a
8.b
9.c
10.a
11.b
12.c
13.d
14.a
15.d
16.c
17.b
18.c
19.d
20.b


Like (+134)     No (-0)

« แก้ไขครั้งสุดท้าย: พฤษภาคม 15, 2013, 01:32 โดย RoiGOo »
Tags:
AmD@
นักศึกษาวิชาทหาร
**
ออฟไลน์ ออฟไลน์

กระทู้: 1952


อ.ฮารุมากิ


« ตอบ #1 เมื่อ: มีนาคม 18, 2011, 05:41 »

แอบทำเล่นๆ อ่านๆ ตัวเลือกกับประโยคก็ฮาเหมือนกันนะเนี่ย

มีประโยชน์มากๆ ครับ ลับสมองคุ้ยตะกอนเก่าๆ ในหัวมาให้สนุกและได้ความรู้กันอีกครั้ง เพลินดีครับ

Like (+70)     No (-0)

หน้า: [1]   ขึ้นบน
  พิมพ์  
 
กระโดดไป:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Sitemap
เว็บหรอยกูดอตคอม เว็บการ์ตูนที่หล่อที่สุดในโลก
การ์ตูน การ์ตูนหรอยกู ชุมชนคนวาดการ์ตูน สังคมคนวาดการ์ตูนออนไลน์